Фудбалски клуб Партизан и Институт за трансфузију крви Србије организују акцију добровољног прикупљања крви широм Србије, а сви који се одазову добиће бесплатну улазницу за утакмицу црно-белих и данског Нордсјаленда у квалификацијама за Лигу Европе.

Како се наводи на сајту црно-белих, акција ће трајати три дана, почиње у уторак испред стадиона у Хумској, у Владимирцима, Чачку, Ваљеву и Аранђеловцу, наставља се у среду, такође испред стадиона, као и на Чукаричкој падини, у Обреновцу и Шапцу, а завршава у четвртак на Новом Београду, у Обреновци и у Тополи.

View this post on Instagram

Akcija dobrovoljnog prikupljanja krvi širom Srbije FK Partizan i Institut za transfuziju krvi Srbije organizuju akciju dobrovoljnog prikupljanja krvi širom Srbije. Svi oni koji na navedenim mestima dođu i daju krv dobiće besplatnu ulaznicu za revanš meč kvalifikacija za LE, FK Partizan − FK Noršeland, koja se igra u četvrtak 16.08. na stadionu u Humskoj sa početkom u 20.30 časova. Svi oni koji mogu da se odazovu i pomognu, mogu to učiniti na sledećim mestima: Utorak, 14. avgust 218. Stadion Partizan, autobus na platou ispred zapadne tribine 10-18č Vladimirci, autobus, plato kod Konaka, Letnja kampanja 09-14č Čačak, Dom kulture, Letnja kampanja 11-17č Valjevo, Crveni krst, Letnja kampanja 10-16č Aranđelovac, Crveni krst, Letnja kampanja 09.30-15č Sreda, 15. avgust 2018. Stadion Partizan, autobus na platou ispred zapadne tribine 10-18č Čukarica, autobus, Požeška ulica kod Doma zdravlja, Letnja kampanja 09-14č Obrenovac, Termoelektrana „Nikola Tesla“ A 08-14č Šabac, Kulturni centar, Letnja kampanja 10-16č Četvrtak, 16. avgust 2018. Novi Beograd, autobus kod starog Merkatora, Letnja kampanja 09-14č, Obrenovac, autobus, na trgu, Letnja kampanja 10-16č Topola, srednja škola „Kralj Petar I“ 09-14č Dajte krv, spasite život. Vaš FK Partizan

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Партизан дочекује Нордсјеланд у четвртак увече у Хумској. У првом мечу у Данској било је 2:1 за црно-беле.

Извор: alo.rs