„Хвала на посети, Косово је Србија“ – ове речи исписане су на рачуну једног кафића, чија је фотографија објављена на Твитеру, уз поруку „Кад Србин ради у ресторану у Паризу онда и рачуни изгледају лепо!“

Наиме, како наводи твитераш који је поделио ову фотографију, објаснио је и да је за испис на српском „Косово је Србија“, испод француског „хвала на посети“, „одговоран“ извесни Милош Зечевић, који је запослен у ресторану „Лепа песма“.

Милош Зечевић, Србин који ради у једном ресторану балканске кухиње у Паризу, одушевио је јавност када је фискални рачун у објекту у ком ради искористио као место за слање поруке.

Он је, наиме, на фискалном исечку поред цене и захвалности купцима што су користили њихове услуге додао још једну ставку.

У само дно рачуна одштампао је „Косово је Србија“ и на тај начин послао поруку сваком странцу који је у овај ресторан сео да нешто поједе или попије.

Овај његов потез наишао је на одушевљење у Србији, па је за кратко време постао један од најшерованијих на друштвеним мрежама.


Д.К.

Оставите Коментар