ТЕКСТ под насловом „Да ли још неко ово сматра ироничним?“ на порталу „Суверенист“, дан након што је објављено да је Камала Харис као потпредседник добитна комбинација Џоа Бајдена у трци за Белу кућу – потпалио је ионако предизборно ужарене медије у САД.

Аутор текста Симон Блек до детаља се бавио греховима из прошлости кандидата демократа, бацајући више светла на наводне педофилске испаде Џоа Бајдена током каријере. У ствари, Блек је само „разрађивао“ твит сина актуелног председника, Доналд Трампа Јуниора из маја ове године, који је уз слике кандидата Демократске странке како љуби децу сугерисао да ће републиканци на Бајдена кренути ђоном.

Врло брзо Трамп Јуниор се дистанционирао од најављене афере Бајденове педофилије да би се прича обновила прошле недеље. У међувремену су на „Јутјубу“ осванули „сабрани“ Бајденови сексуални испади у јавности.

– Да ли још неко сматра ироничним да је у време покрета #MeToo и „Блек лајвс метер“ најбуднија политичка странка у „земљи слободних“ одлучила да за изборе кандидује момка са вишеструким оптужбама за недолично понашање? Зар није ником чудно да дама која је затворила безброј црнаца (многе због злочина без жртава) буде кандидат демократа за потпредседника – пита „суверениста“ и ређа:

Џо Бајден је пре неколико месеци оптужен за сексуално злостављање своје бивши секретарице Таре Рид 1993. и сажето је одбацио оптужбу жене са којом је радио 30 година, иако је „Вашингтон посту“ (пре него је оптужен) рекао да треба веровати женама које оптужују мушкарце за сексуалне нападе.

Бајдена је затим неколико других жена оптужило за непримерено понашање, које се граничи с апсурдним – наводи портал, помињући имена Луси Флорес, која је рекла да је Бајден једном приликом, док је био потпредседник – дошао иза ње, ставио јој руке на њена рамена и мирисао њену косу, а затим је полако пољубио у потиљак.

Ева Мури тврди да је Бајден хвалио величину њених груди када је имала само 14 година, 2008:

– Четрнаест? Врло сте обдарени за четрнаестогодишњакињу – рекао је, наводно, Муријевој.

Ту је и тринаестогодишња ћерка сенатора Крис Кунса, како се додаје. Наиме, на церемонији заклетве сенатора Кунса 2015. године, Бајден је снимљен како се приближава његовој ћерки, нежно је хвата за руку и усмерава усне према њеној глави.

Кад се нагнуо да је пољуби у чело, она се покушала измаћи и све је изгледало непријатно… Чак је њена мајка морала уљудно интервенисати.

У тексту се наводе и „језиво озбиљне“ приче и о Камали Харис.

– Записници окружне тужитељке Харис укључују затворске осуде за скоро 2.000 случајева поседовања марихуане, што је у просеку готово 300 за сваку годину рада потенцијалне потпредседнице. На основу података окружног тужилаштва Сан Франциска, само 1993. било је више затварања због „траве“.

Као главни тужилац у Калифорнији, Харисова је одбацила закон који би обавезао полицајце да носе камере на телу како би се на тај начин добавила сведочанства о њиховом поступању. Подржала је смртну казну и чак инсистирала на томе да се црни осуђеник Кевин Купер погуби, иако је тврдио да ће ДНК докази доказати његову невиност. Није погубљен само зато јер је Харисова у међувремену одступила са места главног тужиоца. Харисовој се замера и што је Врховни суд 2011. морао да интервенише у Калифорнији како би је натерао да на слободу пусти људе из преко све мере претрпаних затвора. Чак 33.000 затвореника је тада пуштено да би био остварен минимални стандард у затворским установама.

Аутор текста подсећа да је „Бајденова црначка мајка Камал Харис“ одбијала да суди полицајцима због бруталности, о чему је писао и „Њујорк тајмс“.

Одбила је, тврдећи, како пише њујоршки дневник јер, „то није њен посао“.

ПРОПЕВАО АГЕНТ ФБИ

БИВШИ правник ФБИ Кевин Клајнсмит изјасниће се кривим за давање лажне изјаве у вези са својом умешаности у радње агенције против Трампове кампање током америчких избора 2016. године, преноси АП. Овај правник намерава да се нагоди са тужиоцем Дурханом, који води истрагу против Обаме, Бајдена и њихових најближих савезника из Беле куће јер су, по уласком Трампа у Белу кућу 2016, почели да му смештају аферу „Рашнгејтс“, користећи агенте ФБИ и ЦИА. Тужилац Дурхан најављује да би оптужница могла бити подигнута до 5. септембра, 60 дана пре избора, а Бајден би се лако могао наћи на њој.

Оставите Коментар