Док Ђилас, Јанковић, Јеремић и Стефановић очекују да их Тадић подржи, он прича како су они глупи!

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић, који се још није изјаснио како ће изаћи на београдске изборе, према нашим сазнањима, дефинитивно се неће придружити Саши Јанковићу, Вуку Јеремићу и Борку Стефановићу, те неће стати иза Драгана Ђиласа јер о свој четворици мисли да су неспособни. Управо их је тим речима описао својим сарадницима прошле недеље.

– Тадић је на састанку са својим најближим сарадницима најстрашније напљувао коалицију Ђилас, Јанковић, Јеремић и Стефановић. Рекао је: ‘Потпуно су неспосебни, ја их све добро знам, они не могу урадити ништа, а на крају ће се и посвађати јер један од другом немају добро мишљење и не подносе се’. Додао је и да је страшно што Ђилас мисли да тек тако може да се врати у политику након што је из ње потпуно отишао, као и да је то више него самоуверено – препричава наш извор. Он додаје да је Тадић најближи одлуци да подржи кандидатуру Драгана Шутановца.

Тадић је у интервјуу за “Нови магазин” рекао је да ће СДС, уколико не дође до заједничке листе, изаћи са својим кандидатом или ће подржати неког од кандидата.

– Уколико не дође до заједничке листе, СДС ће подржати кандидата за кога оценимо да има не само већу шансу на овим изборима, већ и потенцијал да интегрише политичке снаге које су кадре да мењају овај криминализован и тоталитарни напредњачки модел власти – рекао је Тадић.

Извор: alo.rs