Научна је чињеница да животиње имају чуло које људи немају. Тако мачке и пси предосете земљотрес, а коњи никад не пију загађену воду и не желе да стану на тло које је „лоше“.

Доказ да је LGBT агенда која се пласира широким народним масама лоша и погубна дале су управо ове животиње.

У свеопштем лудилу које је захватило „модерни“ свет коњи су показали више разума него поједини људи.

На Западу се ових дана слави „месец Прајда“ где се пропагирају „права“ тзв. сексуалних мањина. То што они исти такав месец имају два до три пута годишње никоме није чудно.

То безумље се огледа у оштрој LGBT пропаганди која иде дотле да тврди како су шовинисти, фашисти и „трансфоби“ мушкарци који јасно кажу да никада не би имали ништа са „женама“ које су заправо мушкарци који само носе женску одећу, а неки од њих су и осакатили себе естетским операцијама и уклонили мушке полне огране. Они имају нешто што личи на женске полне органе, али свака ћелија њиховог тела говори да је све то лаж и обмана.

Пошто на Западу ретко ко сме да дигне глас или се побуни против оваквих тенденција, дешава се оно чувено „ако људи буду ћутали, животиње и камење ће проговорити“.

Два полицијска коња су скоро збацила јахаче који су покушали да их натерају да пређу преко пешачког прелаза који је неко „пригодно“ офарбао у тзв. „заставу дугиних боја“. Без обзира на покушаје да их натерају ове племените животиње су одбиле да то ураде.

Да и коњи знају да нешто није уреду показује и чињеница да коњи једва да распознају боје и то неке од њих, али не све. Њих није уплашила шарена трака која се налазила на улици већ је прорадио њихов инстикт који им је рекао да не треба ни да приђу близу том месту.

Снимак говори више од хиљаду речи.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар