Гост емисије „Интервју“ био је проф. др Светозар Радишић, пуковник Војске Србије у пензији. Експерт за стратегију и војну доктрину, борбену готовост, „сведимензионалну одбрану“, „психолошки рат“, „неоружане облике агресије“ и „нови светски поредак“ изнео је тешке оптужбе на рачун САД поводом догађаја 11. септембра 2001. године и каснијим војним интервенцијама које су уследиле.

Радишић је испричао да је са својим колегама из Војске Југославије  анализирао снимке напада на Светски трговински центар у Њујорку и да је утврђено да су „куле близнакиње“ срушене експлозивом а не од авио удара како гласи званична верзија догађаја.

– Реч је о инжињерском рушењу – тврди Радишић.

Он је анализирао и понашања тадашњег председника САД Џорџа Буша у тренутку када је током посете основној школи добио вест о нападу на Њујорк. Радишић верује да је Буш знао шта ће се догодити и да се на снимцима види његова неровза док исчекује да га обавесте о испланираном нападу.

Радишић објашњава да америчке службе толику манипулишу информацијама да ни многима у Америци, па чак и председнику САД, често није јасно шта је истина а шта манипулација.