Посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Братислав Бата Југовић очекује да ће после Александра Шапића и лидер Здраве Србије Милан Стаматовић приступити Српској напредној странци и постати члан Председништва.

Југовић је овај став изнео гостујући у емисији на телевизији Хепи.

„Мислим да Шапић није једини лидер једне странке која ће колективно да приступи СНС. Радио сам анкету у Чајетини и приликом анкетирања грађана Чајетине који здушно дају подршку Милану Стаматовићу, председнику општине и Здраве Србије, огромна већина њих се изјаснила да више желе да виде Стаматовића у Председништву Српске напредне странке него да он има своју странку“, рекао је Југовић и додао:

„Kада сам дубље ушао у то анкетирање, питао сам их зашто тако мисле и рекли су ми па и Стаматовић се залаже за обнову Храма Светог Саве, и Стаматовић да је на власти он би подигао споменик Стефану Немањи и Стаматовић да је први човек у држави и он би се борио за Резолуцију о српском страдању у Јасеновцу. Ја очекујем, то је моја перцепција, није никаква информација да се разумемо, да ће Милан Стаматовић као и Шапић приступити СНС и да ће бити члан Председништва СНС“, закључио је Југовић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар