Мени прете вешањем, председнику стрељањем, а Владанки Маловић шишањем. То је политика људи којима је мржња постала политика, рекао је председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић.

„Свесно употребљавају тешке речи. Само да би на тај начин привукли пажњу. Свако ко употреби тешку реч попут стрељања, вешања, за њих је јунак. Идеологија им је новац. Њихова политика је насиље и још би боље било ако би неко стрељао председника. Срећа је па су мањина у Србији“, рекао је Глишић.

„Отворени Балкан много значи за обичног човека. Упоређивати шта је све изградио Вучић и шта су они, ту нема поређења. Нису фабрике отварали, већ би их затворили кад би дошли на власт. Не знам који су им планови. Када прођем поред свих градилишта, то је мени знак у ком правцу Србија иде. Тема код људи је коју ће фабрику отворити Вучић. А код њих је само гола борба да се врате на власт. Струје и гаса има, и то најјефтиније у Европи. Они сваки инцидент користе против власти. Они су се радовали сваком умрлом од короне сматрајући да ће им то донети рејтинг. Свима је увек крив Вучић“, рекао је Глишић.

Оставите Коментар