Након скандалозних тврдњи првог човека САНУ-а Владимира Костића, који је изјавио да је Косово није српско, у суботу 16. јануара заказан је јавни протест испред зграде САНУ-а.

Са протеста ће бити упућен позив академицима да се ограде од оваквих антисрпских ставова академика Костића и да покрену иницијативу за његову смену. У супротном, истичу организатори протеста, сви академици ће сносити одговорност за његове ставове.

На протесту ће говорити адвокат и независни посланик у Скупштини Републике Србије Владан Глишић, студент Немања Вучковић и др Миша Ђурковић, научни саветник.

4 KОМЕНТАРА

  1. Treba smeniti ceo SANU koji je skrojen isto kao i Kostic i isto kao i sadasnja izdajnicka vlada Aleksandra Vucica sa svim njegovim ministrima,sve to bre pohapsiti pa na narodni preki sud za izdaju Ustava Srbije.
    Vucic nesme javno da kaze jer zna da je manjina u Srbiji ali me brine da Srbija spava . Ustani Srbijo i Srpske patriotske snage u vojni savez sa Putinoviom Rusijom i da se resava Nato EU vojskom okupirana juzna Srbija Kosovo i Metohija koja je pod Nato EU vojnom okupacijom 1999-2021+
    Sa Aleksandrom Vucicem nikada Srbija nece biti ni celovita niti slobodna.To je banda koju treba pohapsiti i smeniti sa vlasti.Srbju moraju voditi ne opozicija jer su i oni izdajnicki sljam vec moraju Srpske patriotske snage uzeti Srbiju pod svoje i uvesti Srbiju u vojni savez sa ODKB i vojne Ruske baze po celom Kosovu i Metohiji. Vreme je da se Srbija probudi!

Оставите Коментар