Само захваљујући брзој и ефикасној реакцији полиције, данас је на београдском аеродрому спречен напад на ваљевског НВО активисту Чедомира Стојковића зв. Чеда подморница.

Подморница је данас отпутовао за Брисел, како би покушао да дође до финансијских средстава за своју фантомску НВО, али приликом доласка на међународни терминал физички је нападнут од стране Драгана Мурара зв. Муки, чувеног опозиционог активисте из Обреновца.

Као што је познато, Подморница дугује одређена финансијска средства Мурару, којем је остао дужан поводом недавног разбијања антипутиновског протеста у Београду.

Само захваљујући брзој реакцији органа безбедности, спречен је инцидент ширих размера. Иначе, када је нападнут, Подморница је испуштао неартикулисане крике, у намери да привуче пажњу околине да је нападнут.

Страшно је шта све грађани Београда морају да трпе због сукоба лажних невладиних активиста.

И још важније питање шта о свему овоме мисле лажни руски опзиционари Пјотр Никитин и Владимир Волохонски, који се од недавно налазе у хомосексуалној вези и који заједнички мераче Подморницу да га пресавију као стару пушку „Бокерицу“.

Оставите Коментар