Након екстремних најава непризнатог високог представника Кристијана Шмита да ће покренути иницијативу да сви који негирају геноцид у Сребреници буду кривично гоњени, предлажемо једну другу врсту иницијативе – сложно негирање “геноцида у Сребреници”.

Догађај који се десио у Сребреници био је последица рата, жртава са обе стране било је јако доста. Са српске стране далеко више, будући да је Србија у грађанском рату у Босни и Херцеговини била та која се бранила од босанских муслимана, Хрвата, читавог НАТО пакта и на десетине хиљада исламиста са Блиског истока.

Израелски историчар и председник Независне међународне комисије за истраживање страдања свих народа у сребреничкој регији у периоду 1992-1995, професор Гидеон Грајф, рекао је данас да се у Сребреници није догодио геноцид и да број бошњачких жртава не прелази 3.714.

Бројка којом баратају муслимани уз помоћ међународне заједнице и њихових изасланика који не крију антагонизам према Србима, нема никакве везе са истином. Поготово ако се има у виду да муслимани сваке године допуњују ово гробље са својим сународницима који умиру широм света, а чија је жеља да буду сахрањени у Поточарима.

Само овог месеца нових 30 муслимана који су недавно преминули допремљени су и сахрањени у Поточаре.

Такође, имали смо прилику и да чујемо бројна сведочења живих муслимана који редовно обилазе своје гробове. А има и оних поштених изузетака који нису били одушевљени што су им се имена нашла међу “закопанима” у Поточарима.

ГЕНОДИЦА У СРЕБРЕНИЦИ НИЈЕ БИЛО, ЈЕДИНИ ГЕНОЦИД КОЈИ СЕ ДЕСИО БИО ЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ!

Са свим тим у вези предлажемо да се настави са инстистирањем, односно негирањем геноцида и изношењем истине о догађајима у Сребреници, сећањем на многобројније српске жртве и подизањем кривичне пријаве против непризнатог “високог представника” Кристијана Шмита због изношења лажи, ширењем лажне пропаганде и сатанизацијом српског народа!

1 KОМЕНТАР

  1. Невиђено људско мега зло какво се зло десило у јасеновачком систему усташких логора за масовно убијање Срба, Рома и антифашиста тражи већ много времена да се престане са омаловажавањем тог непребола. То омаловажавање и непримећивање посебно је кулминирало. у Брозна времена која нажалост још увек трају!!!

Оставите Коментар