Након пријетњи Руса, Балкански Чаушеску је коначно одлучио да нападне вјернике у литији. Наш добро обавјештен извор из управе Полиције нам је рекао да овога пута нико није био против.

Све под окриљем да је Србија кренула да уз помоћ Српске православне цркве асимилује Црну Гору. Вељовић, Лазовић, Благојевић, Голубовић и министар унутрашњих послова Нухоџићсу спремни да изврше наредбу злотвора.

Једноставно, бране уз његове милијарде своје позиције и милионе, зарађене шверцом дроге и оружја. План је да уз САЈ и ПЈП, литију нападну криминалци обучени у полицијске униформе. Чак из Завода за издржавање казни Спуж, пуштају на слободу по њима 300 најопасних криминалаца, обећавајући им смањење казне за по пола године.

Њихово сједиште ће бити у хотелу Хилтон. Све ово је синоћ уз огромну количину алкохола и кокаина договорено у Подгоричком локалу „Велвет“.

Отац Гојко Перовић ректор Цетињске богословије је упознат са овим планом. Због тога упозорава вјерни народ да буду спремни на све врсте провокација. Момци који обезбјеђују литију, иако је полиција проформе ту, спремни су на одбрану свештеника и народа.

Ђукановић је толико ружно говорио о епископима и Митрополиту, заједно са министром одбране Предрагом Бошковићем, некада припадником Српских белих орлова, да се види потпуна шизофренија која га је обузела.

То најбоље показује понижење скидања униформи које је приређено министру одобране Србије који је кренуо на полагање венца на гроб убијеног Министра одбране СРЈ Павла Булатовића Наредио је да се нико не штеди. Шта ће бити показаће вријеме, ипак је оно најбоље решето.

Мило је спреман за напад, Срби на одбрану, почиње вријеме расплета у Црној Гори.

Велимир Ераковић

Оставите Коментар