Одржана је Изборна скупштина на којој је званично конституисан Општински одбор Српске Деснице у Смедеревској Паланци, на основу одлуке председника Мише Вацића. За председника одбора изабран је Иван Чарапић, док је одлучено да координатор Подунавског округа буде Горан Ристивојевић.

Присутнима се и обратио Иван Чарапић који се захвалио суграђанима на подршци и позивао их да се активно укључе у рад одбора.


„Не бих желео да трошимо превише речи, већ да се заједнички покажемо на делу. Само уколико будемо активни на терену, само на тај начин можемо бити равноправни партнер у одлучивању и моћићемо да се укључимо у рад локалне самоуправе и да заједно градимо једно боље сутра за наше породице, будућа поколења, за нашу Смедервску Паланку, за Србију.“


Kоординатор Подунавског округа Горан Ристивојевић је истакао значај формирања одбора, и изнео је будуће планове које ће округ у наредном периоду спроводити у складу са програмским начелима Српске Деснице.

„Искрени патриотизам који промовише Српска десница у намери одбране српских националних интереса сваким даном привлачи све више родољубиво опредељених грађана и националних покрета који су спремни да се боре за своју државу.“, рекао је Ристивојевић.

Председник Српске Деснице Миша Вацић истакао да је дошло време да се патриоте окупе око идеја модерне деснице Србије, која неће сагледавати само прошлост, већ ће у великој мери ценити и садашње реално политичко стање.

„Годинама уназад наше активности су показале спремност да се боримо за своју државу. Српска Десница жели да види јаког домаћина, жели да види многодетну породицу, младе људе који су остали у својим градовима. Нама као српским родољубима је циљ да се млади враћају у мања места, да се баве пољопривредом и да на тај начин негујемо српско село. Ми ћемо се посветити развоју малих и средњих предузећа као подлоге за повећање ефективне стопе домаће запослености. Такође, Српска Десница сматра да је пољопривреда један од привредних стубова којој ће се посветити највећа могућа пажња и да захтеваћемо повећање пољопривредних субвенција.“, рекао је Вацић.

Оставите Коментар