Текст у целости преузет са nijelepocutati

У Србији је преостао веома мали број људи којима су „форе“ Ивана Ивановића смешне. Иако дотичном водитељу ништа није свето, почевши од цркве до државних интереса, на његове испаде више се и не обраћа пажња. Међутим, Ивановић је на пљувању Србије остварио више него успешну каријеру и то се најбоље може приметити на њему самом.

Осим што је добро подгојен, Ивановић носи и веома скупу гардеробу и накит. То је постало јасно пре неколико дана, када је на интернету осванула фотографија на којој се види Ивановић који носи сат за који смо утврдили да му је цена нешто мања од 40.000 евра. У питању је сат марке Ролекс чије су све компоненте направљене од белог злата, укључујући чак и казаљке које показују време.

Познаваоци ових ексклузивних сатова су отишли толико далеко у хвалоспеви овог сата, да су признали како се он не може видети „ни код једне домаће јавне личности“. Не треба посебно истицати како је просечна плата у Србији сто пута мања него што је цена овог сата, а све то захваљујући политичарима које управо Ивановић подржава и хвали у својој емисији.

Нема сумње да је пљување и исмевање Србије добар бизнис, на основу којег се могу зарадити милиони. Ипак, јасно је да таква делатност оставља трајне последице на моралне скрупуле човека.

Текст у целости преузет са nijelepocutati

Оставите Коментар