За „Новости“ говори Сузана Денић, супруга ухапшеног Јована Денића, директора филијале Националне службе за запошљавање за јужно поморавље, који је један од петорице Срба ухапшених у акцији косовске полиције

Фото: Илустрација/Архива В.Н.

Упали су са маскама и пушкама у нашу кућу око пет ујутру. Било је око 20 специјалаца. Преврнули су све по кући. Питали смо их шта траже, а они су нам одговорили да хоће да виде има ли нешто незаконито. Деца и ја смо сели у другу собу, а поред нас је стајао специлајалац са пушком. Млађи син који има шест година је до сада повраћао два пута од страха.

Овако за „Новости“ говори Сузана Денић, супруга ухапшеног Јована Денића, директора филијале Националне службе за запошљавање за јужно поморавље, који је један од петорице Срба ухапшених у акцији косовске полиције.

Она каже да су из породичне куће у селу Горње Кусце код Гњилана однели и кућиште од рачунара и да су рекли да ће о разлозима хапшења разговарати са њеним супругом у станици.

– Два сата, док су били у кући, плашили смо се шта ће бити. Сада чекам да ми се адвокат јави шта је било на саслушању. Мој супруг нема никакве веза са политиком, ради свој посао поштено. Једини разлог за ово што нам раде је да нас застраше, што се стално дешава – прича Сузана Денић.

Извор: novosti.rs

Advertisements
--