Данас је Мариника Живку оптужила председника Вучића да је дао паре Миши Вацићу, а овај их проследио мени, да бих платио кирију за стан преко пута њеног. Истина је, морамо бити искрени до краја: све је то учињено да бих је посматрао кроз „оптику“ 24 часа. Не кроз оптику снајпера, тиме се баве њени другари и рекреативно и професионално, већ кроз оптику дурбина који снима, воајерски, док се тушира (премда се по граду прича да се за солидну провизију, као и све остало, то са Мариником може договорити и уживо, без дурбина).

Ти снимци су заједно са марихуаном из Моровића, тајним оружјем и осталим вагонима били слати од стране господина Дачића у афричке земље које су повукле признање Косова, а госпођа Живку је на црном континенту стекла велику популарност. Истина, пошто лаж, злоба и мржња изобличавају не само душу, него и лице и тело, склизнула је из категорије МИЛФ у категорију ГИЛФ, али то не мења чињеницу да је изазвала осмех тамнопутим дечацима и да је несвесно по први урадила патриотски чин. Догодине у Призрену, Живку!

Шалу на страну, очигледно је да се госпођа Тепић-Чобану-Живку уживела у улогу Ђиласовог главног тајног агента кодног имена 007 – 0 истине, 0 морала и 7 партија. Миша Вацић ми је једном платио кирију и то на другарску молбу, имајући у виду да сам претходно новац намењен за то потрошио на јефтину брљу у еминентном бифеу Виц на Детелинари, па ми је прискочио у помоћ. Господин Вучић ми ниједном није платио кирију, а видиш, није ми лошу идеју госпођа Живку дала, могао би: ако га неко познаје, нека му сугерише. Не мора све, може само режије, у реду је.

Адреса на којој сам једно време боравио јесте стан у коме су подстанари родитељи моје бивше супруге (с којом сам тада био у браку) и који су ту уредно пријављени претходних цирка 20 година – они кирију редовно плаћају од свог рада, а нису купили стан пре пар месеци као госпођа Живку од прљавих тајкунских пара због чега се и боји Закона о пореклу имовине. Према томе, нисам се ја преселио преко пута ње, већ се она преселила преко пута мене, очигледно са жељом да ме сексуално прогања. Већ сам ти рекао, Мариника, ниси мој тип жене и нема ништа од тога, жао ми је. Све разумем, али јебига….

Такође, госпођа Живку у неформалним круговима прича и ускоро ће и то обзнанити да се дружим са појединим „жестоким момцима“ и људима са оне стране закона, што је ваљда нека опасност по њу. Па, наравно да се дружим – нисам ја Мариника Тепић да се одричем „мојих дилера“ и да лажем о њима, с тим да се моје познанство са њима завршава на кафи, а њено на уносним пословима, протеривању новинара и претњама и лажима опасним по државу. Не бој се, Мариника, нису они опасност по тебе, и они бирају друштво и чувају свој морал, гледају да немају посла са људима лишеним било каквог кодекса.

Још нешто, што се тиче адресе и пребилашта, тамо где сам неоправдано и противзаконито био 53 дана због твојих лажи, дубоке државе и амбасада, ти ћеш боравити минимум неколико година због свог рада. Не брини, рекао сам коју лепу реч командирима о теби, чисто да имаш мало привилегован статус. Није баш као у Ђикијевом крилу, али јебига…

ПС: Био сам озбиљан око Вучића и кирије, ако неко може да јави човеку…

Томо Ловрековић

Оставите Коментар