Ако су детаљи о интимној вези високопозиционираног црногорског политичара са неколико година старијом женом били запањујући, онда се нова сазнања која смо добили од поузданог извора могу оценити као истински шокантна!

Наиме, осим поменуте жене, овај политичар упражњава интимне односе и са њеном најбољом пријатељицом, која је иначе старија и од ње. О сексуалној незаситости овог политичара говори и то да је од њих две упорно захтевао да дођу на једну од ексклузивних дестинација на Црногорском приморју, заједно са већим бројем девојака које држе на вези и ангажују за пружање сексуалних услуга, при чему им је платио вишедневни боравак на тој локацији. Са своје стране, оне су од њега затражиле да поменуто „дружење“ остане у најстрожој тајности.

Иначе, о бескрупулозности и незаситости црногорског политичара најбоље сведочи то да је поменуте оргије организовао у непосредној близини локације на којој се истовремено одржавала гала прослава за његовог сина, иначе етаблираног црногорског бизнисмена, на којој је била присутна и његова супруга!

На основу ових момената, оправдано се поставља питање да ли такав човек, који је спреман да на најбруталнији и најбезочнији начин изда и превари сопствену породицу, може да ужива било какав углед, а камоли да претендује на статус једног од лидера региона?

Оставите Коментар