У задњих годину дана, на изричит захтев и иницијативу председника Србије Александра Вучића, српска полиција окомила се као никад до сад на све нарко-картеле у Србији. Полицијске акције против нарко-мафије смењују се муњевитом брзином, хапшења нарко-дилера широм Србије постала су свакодневна појава, а број ухапшених и процесуираних криминалаца који се баве прозводњом и растурањем наркотика премашио је бројку од 200 људи!

Оштрица полицијског обрачуна са нарко-мафијом у Србији усмерена је против пипака црногорских нарко-картела у Србији, конкретно против „кавачког“ и „шкаљарског“ клана, али изгледа да је то недовољно да се тржиште наркотицима у Србији потпуно затвори и укине на дуже стазе, пише портал Хроника.еу

Фрапантна чињеница да су лидери тзв. жуте опозиције окупљене око злогласног жутог тајкуна Драгана Ђиласа, некадашњег потрчка жутог диктатора Бориса Тадића Вука Јеремића и бедног остатка криминогене Демократске странке и свих њених деривата окружени овејаним нарко-дилерима који чак заузимају високе партијске функције у партијама које чине поменуту „жуту опозицију“ изненађује, али и намеће питање о чему се ту заправо ради, и да ли се, можда, иза политичког паравана крије добро организована нарко-мафија?

Kонтроверзна румунска политичарка Мариника Чобану-Тепић давала је новац из буџета Војводине у периоду док је била на власти свом најбољем и најближем ортаку Новаку Филиповићу (40), познатом нарко-дилеру из Панчева, вероватно за куповину и препродају дроге деци Војводине, али никада није ни хапшена нити процесуирана због тог евентуалног кривичног дела.

Високи партијски функционер Ђиласове партије из Kуршумлије Милутин Бакић (56) ухапшен је са чак 66 килограма дроге, коју је вероватно хтео да препрода и да новац од продаје дроге деци Србије употреби за финансирање рада Ђиласове партије, коју је овај, иначе, купио као половну робу на политичкој бувљој пијаци од извесног козара Дејана Булатовића из села Батровци код Шида.

Драган Ђилас никада није крио своје везе са Владом Јапанцем, једним од вођа злогласног „земунског клана“, и чак се јавно хвалио тим пријатељством, иако је познато да се „земунски клан“ бавио искључиво отмицама и дистрибуцијом дроге.

Високи партијски функционер партије Вука Јеремића из Лајковца (коју је овај, исто као другар му Ђилас, купио као половну робу на политичком бувљаку од извесног Мирослава Алексића из Трстеника, иначе Динкићевог „експерта за пљачку) Александар Радојичић ухапшен је због продаје дроге деци упаковане у киндер јаја, што превазилази све до сада виђено када је окрутност, бездушност и безобзирност нарко-мафије у питању.

Kључно питање које се једноставно само намеће је да ли се Ђиласова и Јеремићева тзв. жута опозиција смишљено и организовано бави растурањем дроге ради финансирања својих политичких активности, или се ту можда ради само о личном богаћењу кумова „жутог картела“ Ђиласа и Јеремића?

Kада ће полиција и тужилаштво детаљније да се позабаве овим жутим нарко-клановима и када ће активности жуте нарко-мафије да буду санкционисане?

Извор: Хроника.еу

Оставите Коментар