Сања Радомир, ћерка преминулог Предрага Максимовића, којег је крајем прошлог месеца колега прегазио виљушкаром у Вршцу, револитана је шалом Ивана Ивановића.

„Радник убио колегу виљушкаром. Е, док се Шваба, Енглез и Американац убијају рукама, ми лепо виљушкаром – боц! Па ти види. Господа људи“, гласио је од речи до речи коментар водитеља, након чега је публика праснула у смех и аплаудирала, пише „Блиц“.

„Сељачина Иван Ивановић се спрда са несрећним случајем. Уопште није смешно, пикинезеру, али добио си аплауз. Браво“, написала је Сања и потписала се као „ћерка настрадалог“

„Неком смех, неком аплауз, а неком сузе“.

Након ове изјаве су њени пријатељи оштро осудили Ивановићеву изјаву, пише „Блиц“.

Kако наводи овај медиј, многи породични пријатељи саветовали су Сању да тужи водитеља због свега што је рекао у емисији.

„И хоћу. Претерано је и неукусно врло“, поручила је ћерка настрадалог радника, очигледно спремна да правду потражи на суду.

Према писању „Блица“, Ивановић није имао коментар.

„Веома нас је повредило, мој отац није био позната личност, а и да јесте, то није начин да се са тим шали“, рекла је за „Блиц“ ћерка преминулог радника.

Подсетимо, Предраг Максимовић је погинуо у 51. години када га је у кругу фабрике у Вршцу виљушкаром прегазио колега М. З. док су чистили простор око фабрике. Предраг се сам понудио да помогне колеги и придржи му картоне да се не би разлетели, јер је дувао јак ветар. Тада га је изненада закачио крампон од точка виљушкара, оборио га и прегазио. Максимовић је након несреће био жив, али је преминуо на путу за Ургентни центар у Београду.

1 KОМЕНТАР

  1. Говедо неваспитано, бахато и бесловесно. Пуна је Србија оваквих моралних наказа али немају сви могућност да се искажу као овај морални квазимодо. Дохватио се скот микрофона и бљује мржњу под изговором хумора…

Оставите Коментар