Све је више оних за које се са сигурношћу може тврдити да су на платном списку председника Црне Горе Мила Ђукановића за гласање у Црној Гори, што је само још једна потврда да је режим у тоталној паници и лудилу. Међутим, више му није довољно 50 евра за глас, јер су београдски црногорци подигли цену за дупло.

Последњи у низу примера је познати београдски нутрициониста Горан Ивановић, који је према провереним информацијама Гласа јавности прихватио да за 100 евра и још толико за путне трошкове, отпутује за Црну Гору и гласа за демократску партију социјалиста на сутрашњим изборима.

Да ствар буде јаснија, односно да ивер не пада далеко од кладе, подсећамо да је 2006. године његов отац Иван Ивановић, тада активиста и члан ДПС-а, својевремено осуђен на 10 месеци затвора у Црној Гори због повреде слободе опредељења при гласању, јер је лобирао за независност Црне Горе, али је аудио снимак разоткрио режимске активисте и сместио их иза решетака.

Не зна се шта је јадније, чињеница да продаје свој образ за пишљивих 100 евра, или Милов режим који је посегао за бирачима из Србије. Готов је…

Оставите Коментар