Данас су у МЗ Накучани одржани избори за Савет месне заједнице.

Једина пријављена листа кандидата је била управо она које је подржала Српска напредна странка. Избори су одрзани у времену од 12-18 часова и за то време своје бирачко право искористило је 257 (62.99%) бирача од укупно 408, чега је важећих листа било 251 (61.52%).

  • Свих 251 бирача је подржало листу кандидата СНС и недвосмислено показало народну вољу. Ово је једна од највећих излазности забележених у последње време што је још један доказ безрезервне подршке раду Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем – наводи се у саопштењу СНС.
  • Важно је напоменути да је након потпуног фијаска на последњим изборима за Савет МЗ Драновац , МЗ Десић као и дебакла у МЗ Мајур, више него очигледно да је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић одустао од било каквог вида политичке борбе против напредњака у овом граду. Не треба заборавити да су напредњаци још раније однели победе и у свим месним заједницама у којима живе Душан Петровић, Небојша Зеленовић, председник скупштине Немања Пајић и шеф одборничке групе Живојин Вулетић. Толико о њиховој подршци у бирачком телу…

Све ово је доказ у прилог тези да је најбоља тактика СзС ипак бојкот избора… Подршке више нема чак ни за састављање листе кандидата за Савете месних заједница, а камоли за озбиљнији резултат на неком вишем нивоу. Зато ми настављамо да побеђујемо и стварамо боље услове за живот широм Србије уверени да ће народ препознати наш рад и труд за разлику од оних који чија политика се своди на мржњу према свему сто је добро и у интересу наше земље – додаје се.

Оставите Коментар