Отац мисице Валентине Петровић, Александар огласио се за Republika.rs након што је његова ћерка изазвала револт и гнев грађана Србије, јер је позирала представљајући нашу земљу са двоглавим орлом. Истог тренутка организатори су донели одлуку да буде уклоњена са даљег такмичења, а она се огласила на свом Инстаграм профилу, правећи се да није ни знала о чему се ради.

Валентина је на свом Инстаграм профилу објавила статус у ком је објаснила шта се десило, па се свима извинила.

  • Била сам позвана да се фотографишем и великом брзином сам стала поред девојака које су ми, у еуфоричној брзини, наместиле руке. Нисам имала никакву лошу намеру. Јако ми је жао. Зато сам поред дубоког извињења донела и одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење – написала Валентина.

За портал Republika.rs огласио се Валентинин отац Александар, који је изузетно узнемирен, па је истакао да је уплашен за своју ћерку.

  • Незнање, брзоплетост, мислите да дете зна шта је урадило, њу не занима политика ни ништа друго, ево видите на овој слици коју сам објавио на Инстаграму… одмах после хајке која се дигла. На слици су Албанка, Косоварка и моја ћерка које дижу три прста. Ћерка ми је послала ову фотку, сад су сви навалили на девојчице. Ја сам први полудео, ја сам био у рату, ако је ико за ову земљу дао ја сам и борио се и све. Зашто ову слику сада нико не објави, будалаштина чиста, види се буквално да нико од њих не зна шта ради. Ово је катастрофа по дете, ја сад морам да је средим психички – рекао је Александар Петровиц за Republika.rs.

Мелина Гверо

Оставите Коментар