Читао сам књиге које раније нисам стигао да прочитам, о Цезару, Наполеону, владарима – казао је лидер Српске деснице.

Лидер Српске деснице Миша Вацић имао је почетком маја невероватан пех, те му је лева нога била две недеље у гипсу.
Он је за Ало! открио да је изврнуо зглоб, додао да је сада добро и да је скинуо гипс.

  • Био сам у једном добром рибљем ресторану, који је на острву и до којег може само да се дође чамцем. У повратку сам мало криво стао и повредио ногу. Није било ништа страшно – поручио је Вацић и додао да је време док му је нога била у гипсу искористио да се мало одмори.
  • Читао сам књиге које раније нисам стигао да прочитам, о Цезару, Наполеону, владарима – казао је лидер Српске деснице.

Упитан да ли се спрема за изборе, који ће бити одржани следеће године, он нам је казао да покушава да уједини патриотске странке.

  • Намера ми је да на наредне изборе изађемо са јединственом листом. Шта ће се десити, не зависи само од Српске деснице. Уверен сам да можемо да исправимо грешку са прошлих избора, на којима се показало да бисмо прешли цензус да смо били уједињени. Неопходно је да жељу да не понове грешку имају и лидери Левијатана, Заветника и радикала. Већ сам им упућивао позив и разговарали смо, укључио сам у читав процес и неке пријатеље интелектуалце да посредују – рекао је Вацић и додао да увелико обилази одборе широм Србије.
  • Ми у Српској десници нисмо размишљали о кандидатима за изборе јер све зависи од тога да ли ће патриотске странке ићи са заједничком листом. Ми смо спремни за тај договор. Ја сам у више наврата предложио да ми дају празан папир да се на дну потпишем, па нека остале странке ставе своје услове – каже он и додаје да је сада право време за десничарске партије.
  • Ако не ухватимо овај воз, он ће проћи. Спреман сам да личне амбиције подредим циљу, а то је уједињење патриотских партија – закључује Вацић.

Оставите Коментар