ЈАЊИЋ: ДИНКО, ШТО СИ ПОБЕГАО КОД КОЉАЧА?

У ауторском тексту за портал “Autonomija” новинар Динко Грухоњић изнео је низ увреда на рачун председника Републике Србије Алаксандра Вучића и српског народа.

Он је наиме више пута у тексту Александра Вучића упоредио са Јозефом Гебелс, Хитлеровим фашистичким министром пропаганде у Другом светском рату, а српске полицајце који су ратовали 1999. године на простору Косова и Метохије назвао кољачима.

На ове лажи и увреде одговорио је Михаило Јањић, функционер Српске деснице.

“У којој то држави, па и држави истинских фашиста и кољача, један новинар и друштвени активиста има слободу да изнесе прегршт увреда на рачун тог народа и његовог председника а да притом за то не сноси ни минималан вид одговорости” каже Јањић.

“Исти тај Динко Грухоњић, за себе тврди новинар, а заправо агитатор страних интереса, 90-тих година побегао је у загрљај и заштиту како каже баш тих “кољача”. Поставља се питање какво је ментално стање Динка Грухоњића када је од дивних и мултикултуралних људи које редовно хвали и којима се редовно диви као што су Насер Орић и Јука Празина побегао код осведочених и примитивних кољача? На крају крајева код тих кољача се задржао више од две деценије зарађујући огромне своте новце а да му не фали длака са главе, што га чини веома вештим човеком…”

“Такође пошто се током бомбардовања молио да НАТО буде прецизан у гађању легитимних мета, волео бих да ми у лице одговори да ли су те легитимне мете били Милица Ракић, воз у Грделичкој клисури, пијаца и трудница у Нишу, РТС, па и РТВ (од којег је исти извлачио већу своту новца), новосадски мостови…?”

“Даћу све од себе да до тог сусрета врло брзо дође на моје задовољство а Грухоњићеву велику жалост… Видимо се!” поручује Јањић

Оставите Коментар