„Почетком марта за Министра одбране НР Кине постављен је генерал Ли Шангфу, човек који је до тог тренутка био задужен за контакт са руском војском, а то најбоље осликава однос Кине према тренутном сукобу НАТО и Русије. Питање је тренутка када ће Кина почети Русији да даје и војну помоћ за потребе Специјалне операције у Украјини“, тврди председник Српске деснице Миша Вацић у интервјју за Јутјуб канал Правда.

Вацић каже да је јасно да ће исход сукоба бити руска победа, а да ће када Руси ослободе Одесу и избију на Дунав то довести до преокрета на Балкану и омогућити ослобађање Косова и Метојхије, али и другх окупираних српских територија.

Све што је рекао можете погледати овде:

Вацић открива да је 18 дана боравио у Руској Федерацији на позив медијске компаније „Патриот“ чији је власник Евгенији Пригожин оснивач Вагнера.

„Од свих политичких фракција унутар владајуће већине у Русији мени је најближа она Приигожинова“, открио је Вацић.н

Вацић је коментаришући често помињање Качаника у изјавама председника Србије Александра Вучић и неспремности Срба да оду тамо рекао да је он спреман да се преселу у то место на Косово и Метохију.

  • Ево ја ћу да одем да живим у Качаник, па и нек ме убију други дан ако ће Вучић после са војском да ослободи Косово и Метохију – каже Вацић.

Вацић у емисији говорио и о политичкој ситуацији у Србији, односу према председнику Александру Вучићу, протестима за Косово и Метохију и другим.

Оставите Коментар