Бивши ватерполиста и осуђивани силоватељ, Миљан Чоловић (41), 22. јула је ухапшен у Kошутњаку у Београду, након што га је једна жена пријавила полицији пошто јој је показивао полни орган, а пре осам година напао је девојку која му је чистила стан.

Пре него што је Чоловић ухапшен неколико дана, јер је жени у парку у Kошутњаку показао полни орган, фотографисан је како седи на клупици, а његова слика је објављена на друштвеним мрежама како би се грађани, а нарочито жене и деца, упозорили на опасност. Људи су на друштвеној мрежи Твитер објавили слику мушкарца који седи на клупици. На себи је имао црни шортс, плаву мајицу и ранац на леђима, као и наочаре за вид и малу браду.

Хапшен 2015. године
Први пут, Чоловић је ухапшен у Београду 2015. године након што га је кућна помоћница пријавила за силовање. Њему се тада судило и за то кривично дело је био осуђен пред Вишим судом у Београду на три године робије. Kазну је одслужио. Његова прва жртва, кућна помоћница, током судског поступка описала је страхоту коју је преживела.

„Ушла сам у стан на Новом Београду који је требало да почистим, али ме је власник напао и силовао ме је“, рекла је тада жртва на саслушању у тужилаштву. Она је објаснила како се уопште нашла у стану бившег ватерполисте.

„Јавила сам се на оглас у ком је човек тражио жену која би му очистила стан. Сећам се да сам мало каснила и због тога нисам знала како ће власник стана да реагује. Међутим, чим сам ушла, младић изузетно крупне грађе ме је зграбио и силовао“, преноси Kурир њено тадашње сведочење. Несрећна девојка потом је детаљно описала како је Чоловић натерао да имају однос.

Напао девојку у Бањичкој шуми?
Исте године, Чоловић се сумњичио да је напао још једну девојку, али у Бањичкој шуми. И она га је пријавила полицији, сумњичила га је за покушај силовања, али је на крају за то кривично дело Чоловић ослобођен оптужби.

„Жена коју је Чоловић, како се сумња, напао у Бањичкој шуми и раније је полицији давала конфузне изјаве. Међутим, на првом саслушању у Вишем тужилаштву испричала је како је случајно упознала Чоловића док је тражила куче које је изгубила“, подсећа извор Kурира.

„Жене су уживале са мном!“
Подсетимо, Миљан Чоловић први пут је ухапшен у јануару 2015. у Београду, након што је девојка пријавила да ју је напао мушкарац у Бањичкој шуми. Месец дана касније Чоловића је због истог кривичног дела пријавила и друга жртва, која му је чистила стан.

„Он је на саслушању и суђењу све негирао, тврдећи да су жене уживале са њим и да их није силовао. Чак је рекао да је кућна помоћница знала да он, осим чишћења, жели и се*с, а да јој је платио 1.500 динара, иако му није поспремила стан“, наводи се.

Оставите Коментар