Коментаришући изјаву глумца Бранислава Трифуновића да би опозиција била извиждана на протесту, Санда Рашковић Ивић, потпредседница Народне странкре Вука Јеремића, рекла је да јако цени његов напор, али да „није у реду да се он поставља као морална вертикала“.

Наглашава да је неопходно да протести добију јасан политички профил јер у супротном постају „готово анархична глумачка представа“.

– Што каже народ – или хоп или троп у неком тренутку. И бојим се да ће бити троп ако се протести наставе овако – истиче она.

Према њеним речима, једино народ са јасном политиком, политичарима и странкама може да изнедри промене које је демократске.

– Он је и почео као политички протест, као реакција на пребијање Борка Стефановића. И онда сад одједном имате само глумце или новинаре који говоре, или неке личности које су иначе сви били у председништву Покрету слободних грађана. Тако да није баш да нико није политичар. Мислим да то не треба да се претвара у протест против опозиције и против власти – закључила је Санда Рашковић Ивић.