Снимак илегалног мигранта који прети новом министру полиције Матеу Салвинију да неће успети да заустави масовну инвазију Италије и да ће се силовања италијанских жена наставити згрозио је душтвене мреже широм Европе. Овакви изливи мржње према људима Европског порекла постали су све учесталији међу мигрантима, а многи аналитичари тврде да у томе велики удео има НВО сектор који говори мигрантима да су људи беле боје коже „историјски злочинци“ који их наводно дискриминишу, што рађа мржњу према Европљанима.

https://www.youtube.com/watch?v=i4mFSzydq1E

Сменом режима Матеа Ренција и доласком на власт две странке које се противе ЕУ, Лиге и Покрета са пет звездица најављена је оштра борба против илегалне миграције. Ипак она је изазвала негативне реакције од стране бројних миграната и мигранткиња, подстрекивани од стране политичких невладиних организација лажне избеглице све чешће показују изливе мржње према људима италијанског порекла.

Анонимни азилант поручио је Салвинију и грађанима Италије да ће се наставити мигрантска инвазија, као и да неће успети да зауставе њихова силовања Италијанских жена и девојчица.

„Наставићемо да узимамо Ренцијеве паре“, Ренци ће наставити да нам их даје, јер Ренци види нас као гласаче своје странке и за њих то је све што је битно рекао је мигрант на шокантном видео снимку и додао:

„Салвини каже да ће зауставити инвазију? Мисли да ћемо престати да силујемо ваше жене? Јел стварно то мислите? Грешите, грешите. Наставићу да узимам новац од Ренција (левичарског прео-ЕУ, анти-суверенистичког политичара и бившег премијера). Тако ћу куповати своје ствари. Захваљујући Ренцију, а не вама. Захваљујући Болдринију који мисли на нас мигранте.“ рекао је илегални мигрант који за себе тврди да је избеглица.

Извор: dnevnagazeta.rs