Српска Десница је у препуној сали Општине Вождовац одржала изборну скупштину, а конституисању општинског одбора присуствовао је и председник Српске Деснице Миша Вацић.
Једногласном одлуком делегати су за председника вождовачког одбора изабрали Новака Деспотовића, док су потпредседник и секретар Драган Иванов и Милоје Ђорђевић. Такође, одабрано је и шире руководство одбора, чији ће чланови бити Борко Стојановић, Александар Рајковић, Валентина Ђукановић, Гордана Стевановић и Катарина Радишић.
Деспотовић је поздрављајући своје суграђане и захваливши се на указаној подршци истакао да се Србија коначно окреће правим вредностима које су представљени у програму Српске Десснице.


„Препуна сала говори да сте препознали исрену борбу за српско национално питање за које се бори Српска Десница са Мишом Вацићем на челу. Наше активности биће усмерене ка локалним проблемима са којима се Вождовац суочава, брига о радницима, породицама са више деце, заштити жена, побољшању саобраћајне и комуналне инфраструктуре без чега нема ни националног напретка. Видим Вождовац као једну велику породицу којом ће Српска Десница успешно учествовати као партнер у локалној власти“
Милош Килибарда, председник Савета за развој малих и средњих предузећа нагласио је да Српска Десница у свом програму истиче да је од посебне важности подржати младе предузетнике и да ће се развојем приватног сектора повећати степен запослености. „Приоритетно помоћ треба омогућити младима који су одлучили да остану у местима својих рођења, и на тај начин побољшаћемо економску стабилност сваког дела Србије. Српска Десница се залаже за субвенције како у привреди, тако и пољопривреди чиме ће се направити темељ за развој националне економије“


Српска Десница не прича лажи своме народу, него дели његову судбину и свакодневно се суочава са изазовима“, рекао је Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност Српске Деснице, позвајући на јединство свих грађана Србије, истичући да се Миша Вацић и Српска Десница боре за очување и повратак традиционалним вредностима. „Борба за здраву Србију је дужност свих родољуба и грађана Србије“ – истакао је Пухало.
Лидер Српске деснице Миша Вацић нагласио је да је Српска Десница партија која жели да обезбеди бољи економски стандард свима који су спремни да раде у свом интересу, интересу својих породица и своје отаџбине.

View this post on Instagram

Основан је Општински одбор Српске Деснице на Вождовцу. За председника одбора једногласно је изабран Новак Деспотовић. Потпредседник одбора је Драган Иванов, док је секретар Милоје Ђорђевић. Овом приликом изабрани су и чланови вождовачког одбора – Борко Стојановић, Александар Рајковић, Валентина Ђукановић, Гордана Стевановић и Kатарина Радишић. Присутним вождовчанима прво се обратио новоизабрани председник одбора, Милош Kилибарда, председник Савета за развој малих и средњих предузећа, Бранислав Пухало, председник Савета за безбедност, а на самом крају и Миша Вацић, председник Српске Деснице. #srpskadesnica #beograd #vozdovac #misavacic

A post shared by Српска десница (@srpskadesnica) on


„Није важно што се тренутно налазимо на Вождовцу, важно је да се окупљамо на основама традиционализма и братства, морамо помагати једни друге како би слога надвладала све оне који Србији не желе добро. Наша масовност при оснивању одбора показује да смо на добром путу да уђемо у институције система и на најбољи начин станемо у заштиту српских националних и породичних вредности“. Вацић је рекао да се срца свих српских десничара налазе уз браћу у Црној Гори, тамо где се у последње време брани српска црква, част и историјска правда. „Уз Српску десницу ће бити сигурни и Београд и Ниш, и Мировица и Никшић и Беране, сви смо један народ, једна вера и једна породица. Слогом и радом доћи ћемо ускоро до победе и уласка искрених родољуба у институције власти“ – закључио је председник Српске деснице на Вождовцу!

Leave a Reply