Председник Српске Деснице Миша Вацић предао је вечерас око 22 сата Републичкој изборној комисији 12 500 потписа за кандидатуру за председника Србије.

Миша Вацић је пред РИК стигао у блиндираном џипу руских регистарских таблица, у колони више десетина возила за српским и руским заставама и уз бакљаду. У колони је још било возила са руским таблицама, неки од њих су имали ознаку „Z“.

Вацић је рекао да је једини кандидат који пред грађане излази са чврстом патриотском идeологијом која има за циљ економско и војно оснаживање земље како би се створили услови за враћање суверенитета над окупираним српским територијама и уједињење са другим српским земљама.

Он је рекао да Срби треба да се угледају на Русију која је управо кроз оснаживање економије и војске дошла у ситуацију да обнови своју државност територијама изгубљеним под комунизмом. Вацић је рекао да је једини кандидат за председника који не заговара неутралност већ пуну подршку Русији поводом текуће специјалне операције у Украјини.

Вацић је указао да је за разлику од његових противкандидата који већ дуго, неки и деценијама, живе од политике и на грбачи народа, он кандидат из народа. Изразио је уверење да ће народ препознати да његови ставови нису продукт обука у партијским школама и семинарима, већ његове преданости српском патриотизму.

Оставите Коментар