Некадашњи председник Демократске странке Драган Шутановац изјавио је гостујући на телевизији Н1 да је лидер Двери Бошко Обрадовић зец који трчи испред керова на тркама.

На констатацију да га Обрадовић зове лажном опозицијом, Шутановац је рекао:

  • Не знам зашто он то ради, изгледа има неки комплекс од мене… Политика коју Бошко Обрадовић води је за мене неприхватљива. Он јесте члан Савеза за Србију, али своју политику није прилагодио Савезу… Он рецимо предлаже да се на Косову и Метохији прогласи окупација, да се позову руске војне снаге да дођу на Косово, што је за мене неприхватљиво. Јер шта би се дешавало кад би заиста била проглашена окупација? Мене занима зашто он није искористио прилику да буде ратник на Косову кад су били ратови него сад призива нове сукобе – рекао је Шутановац.

https://vimeo.com/347051469

На опаску водитељке да га је Обрадовић назвао лажном опозицијом кад је рекао да опозиција није требало да напусти парламент, Шутановац је одговорио:

  • Он је то причао и у кампањи за градске изборе… Он је онај зец који трчи испред керова на тркама, он је у кампањи нападао опозицију жешће него власт!

Оставите Коментар