Јелена Маћић, шатро министарка привреде у фантомској влади Вука Јеремића не престаје да шокира и згражава јавност својим твитовима, али овај пут је чак и код оних који су навикли на њене небулозе и лудило, успела да изазове гађење

Информер
Информер

Након твитова у којима би неистомишљенике вешала, чувеног позива на убиство Александра Вучића, до скандалозног изувања од алкохола од стране Вука Јеремећа, сада су се на мети посрнуле шминкерке нашли Срби са Косова, за које је рекла ни мање ни више – него да смрде!

Твитер

Скандалозан твит

Али да Маћићка зна шта смрди, а шта мирише не би се дружила са белосветским лоповом Вуком Јеремићем, мада можда је још под дејством смрада од заједничког изувања од алкохола!

Недавно је сама објавила твитове заједничког бахаћења по београдским ресторанима.

Али да нема граница, а ни образа доказала је још једним твитом где тврди да Косово није Србија и да га нисмо достојни.

– Косово Србија није. И ту вас мозак јебе. Србија би да буде Косово. Не бива, Људски. Морално. Не бива. Нисте достојни. Потрудите се и све ће бити како универзум налаже – написала је.

Твитер

Маћићка тврди да Косово није Србија

Након ових речи и салви увреда на рачун Срба и Косова, стварно би требало да се запита да ли је људски, да ли је морално, да ли је достојна назива човек и на крају крајева  -кога мозак јебе!

Извор: informer.rs