Комичар и ТВ водитељ Иван Ивановић поставио је на свој Тwиттер профил објаву у којој промовише вино Блатина винарије Квесић, пише Novi Centar.

Винарија Квесић из западне Херцеговине је недавно у Београду у хотелу Нота имала промоцију својих вина. Због проширења на српско тржиште власник ове винарије уклонио је са јавног дела свог Фејсбук профила усташке објаве али није успео да у потпуности прикрије траг на интернету.

Остале су забележене поједине објаве Винарије Квесић у којима се велича геноцидна акција “Олуја”, усташки турбофолк музичар Томпсон и друга усташка знамења.

Власник винарије Квесић, док није решио да се опроба и на српском тржишту, поносно је истицао своје учешће у операцији “Олуја” у којој је протерано више стотина хиљада Срба из Крајине, а неколико хиљада убијено или се воде до дан данас као нестали.

Винари из западне и источне Херцеговине су међусобом добро повезани. Често раде на заједничкој промоцији и пласману вина.

Власник винарије Квесић сем што је био “бранитељ” познат је и као близак сарадник ултрарадикалне националистичке странке ХСП.

Иван Ивановић је ову објаву на Тwиттер-у у међувремену обрисао.

Leave a Reply