Присталица Вука Јеремића, радикални исламиста Мухамед Ченгић, који је слављенички најавио да це Јеремић постати власт у Србији 2020. године и који се хвали познанством са Јеремићем, данас је учинио несто изузетно опасно!

Јеремићев присталица радикални исламиста Мухамед Ченгић упутио је отворене претње функционеру СНС Владимиру Ђукановићу, при том га вређајући по инструкцији коју је добио од свог пријатеља Вука Јеремића, називајући га Ђука Бизон, како Јеремић и његове присталице већ дуже време вређају господина Ђукановића!

Јеремићев присталица радикални исламиста Мухамед Ченгић најавио је да ускоро долази у Београд са својом браћом, вероватно имајући у виду Исламску браћу и поручио Владимиру Ђукановићу да се припреми.

Познато је шта овакве поруке значе и јасно је да је ово отворени позив на линч једног Србина, родитеља, човека који се и у парламенту и ван њега увек борио за интересе Србије, српског народа…

Да ли ово познанство има везе и са Јеремићевим стотинама хиљада евра које је добијао од амбасаде Kатара у Немачкој тек ће се сазнати.