Јована Јеремић, водитељка јутарњег програма на телевизији Хепи, постала је права ноћна мора црногорског председника Мила Ђукановића, који се у последњем наступу ознојио и на сам помен њеног имена и њене телевизије.

  • Мало су утихнули. Нема на Хепију битке за Херцег Нови. Нема. Нема… – рекао је Мило, непрестано се знојећи, у граду у коме су јуче одржани локални избори и у коме никад није победио.

Повод за ову реченицу био је Хепијев серијал „Битка за Никшић“, после кога је Ђукановић изгубио једно од својих најтврђих упоришта, а атрактивна водитељка му преко Српског телеграфа поручује да је спремна за интервју с њим.

  • Неспорно је да је он велики политичар и стари лисац, а исто тако и леп човек који важи за великог фрајера. За њим су трчале многе познате личности, али ја нисам жена која трчи ни за којим мушкарцем, ја сам жена која поставља ствари на своје место – каже Јеремићева.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

На питање да ли би отишла чак и у Црну Гору да га интервјуише, водитељка нема дилему:

  • Жеља ми је да урадим интервју с њим и сасвим сам сигурна да би се знојио више него икад у животу. Припремила сам сет платнених марамица које ћу специјално за њега да уштиркам, а на њима ћу извести и своје иницијале да има за успомену. Ја представљам оличење и икону борбе у региону против његовог режима. Права сам Српкиња и мој је посао да браним српство од сваког ко га угрожава.

Истиче да Мило Ђукановић не може да живи без ње.

  • Већ неколико пута на националној телевизији именом и презименом ме је прозивао да правим кампању против њега и да сам заслужна за битку за Никшић. Сада је рекао: „Нема битке за Херцег Нови, утихнуо Хепи“, али те битке није било зато што Ђукановић никада није био власт у Херцег Новом. То је српски град – одговара водитељка.

Додаје да нема ништа лично против Ђукановића и да јој је чак и симпатичан:

  • Мени не смета ништа његово, али нећу дозволити да отима ништа наше, српско, нећу да дозволим да спортисти пишају по СПЦ и да се отима имовина Цркве.
    Водитељка је најавила још један велики серијал о Црној Гори, који ће носити назив „Битка за Подгорицу“.

Kако је настала „Битка за Никшић“

Водитељка је испричала како је настао назив за легендарни серијал „Битка за Никшић“.

  • Тај назив смислили смо бивши оперативац Државне безбедности Божа Спасић и ја. Позвала сам Божу и рекла да ми треба назив за серијал о Црној Гори и рекла: „Дај, бре, нешто у фазону Мојковачке битке“, а он је рекао: „Па нека борба“. Мени је требало нешто епско, Црногорци су чојство и јунаштво, они су јунаци, они себе доживљавају као јаке, стабилне мушкарце. У исто време смо рекли: „Битка за Никшић“ и тако је настао тај наслов и обележио је ове изборе. Једно време се користио у свим новинама и на свим телевизијама, то је наслов због којег Мило Ђукановић није могао данима да спава и због којег се зноји и дан-данас – навела је водитељка.

Оставите Коментар