Народни посланик и члан Председништва СНС Владимир Ђукановић добија претње смрћу због расправе на Твитеру са Мариником Тепић.

– Због тога што сам Мариники Тепић написао „Мариника схвати нећемо стати“, алудирајући на изборне победе и у будуће, јутрос сам по захтеву тужиоца дао изјаву у УКП. Када се мени и мојој породици отворено прети да ће нас побити, вешати, стрељати, тужиоца нема нигде. Браво – рекао је он.

Претње и увреде које Ђукановић добија су језиве.

– Ђука је*ем ли ти све живо и мртво, ту дебелу кур*етину што си оженио, највише и то у та погана уста с којим сиса и твој и још ко зна чији ку*ац. Мајка ти је била страшна ку*ва, а и жена ти наставља традицију ку*ви у фамилији Ђукановић. Пропао си од кас си почео да сисаш ку*ац газди убици и наркоману. Дабогда никад не имао децу, а ако случајно и запатиш неко копиле, да брзо умре па да останеш и без тога смраде дебели! – гласи само једна у низу претњи које завређују сваку осуду и које би сваки човек безобзира на то којој странци припада или чију идеологију подржава требало најстрашније да осуди.

Овакав речник није достојан нивоу политичког дијалога у Србији.