БРИТАНСКА радиодифузна корпорација, позната као Би-Би-Си, објавила је скандалозан текст у ком се злочин у Сребреници пореди са Холокаустом, а Република Српска са Трећим рајхом.

– Као да и даље имате Трећи рајх и Гестапо који постоје након Холокауста. Сви кажу ‘хајде да преговарамо са њима’. Хајде да не преговарамо са онима који су починили најгоре злочине против човјечности у овој земљи. Проблем је што Срби покушавају да легализују оно што је стечено ратним злочинима – рекао је Ћамил Дураковић за Би-Би-Си.

Текст који је потписао Џереми Боуен такође обилује и нападима на српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Ово није једини случај покушаја да се српски народ изједначи са нацистичким зликовцима. Тако је посланик СДА у Представничком дому Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине Шемсудин Мехмедовић дао скандалозну изјаву у којој се опет дотакао Другог свјетског рата

– Замислите ситуацију да су нацисти имали прилику да креирају међународне законе којима би сачували групације људи који су починили холокауст – рекао је он.

Да подсјетимо, почетом марта 1943. године, на иницијативу њемачких нациста и уз сарадњу усташких власти поглавника Анте Павелића формирана је “Ханџар дивизија”, састављена махом од муслиманских младића из данашње БиХ, која је починила велике злочине над српским становништвом.

3 KОМЕНТАРА

  1. Англосаксонци , јебите се пиргави црвендаћи , јебо вас рувелт , хитлер којег сте сами направили да вам ваш фашизам шири по европи, хитлер је у вашој лабораторији створен а не у њемачкој , зато завежите усранци и гурните ваш погани јези србима у шупак јер тамо му јеправо мјесто ! Живјела Србска и Србија !!!

Оставите Коментар