Бивша шефица преговарачке тим Приштине у дијалогу Београду Едита Тахири упитала је председника Србије Александра Вучића „да ли му недостаје НАТО бомбардовање“

Kосово није наше бреме, већ наш крст, а са крста се боље, него испод њега, види васкрснуће – пише испод мапе Kосова са српском затавом која је објављена Вучићевом Инстаграм налогу поводом 17. годишњице „мартовског погрома“.

Вучићева Србија је изнела нове провокације против Kосова, показујући своје хегемонистичко ставове. Једном у дијалогу у Бриселу када је слично провоцирао, одговорила сам рекавши: „Изгледа да недостаје НАТО бомбардовање„. Опет му кажем – нагласила је Тахири. Током обележавања „мартовског погрома“ 17. марта, Вучић је изјавио да више не може да се понови насиље над Србима на Kосову, какво је било пре 17 година, јер ће Србија имати „одговоран, јасан, озбиљан“ одговор.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

1 KОМЕНТАР

  1. Aleksandar Vucic manipulira Srbijom zarad politckih poena! Da je Vucicu kao predsedniku Srbije stalo zaista do Nato EU vojskom okupirane 1999-2021+ juzne Srbije Kosovo i Metohije Vucic bi vec po dolasku na vlast 2011 srusio medjudrzavne granice izmedju centralne i juzne Srbije,nebi dozvolio stvaranje albanske OVK policije niti neke bezbednosne snage koje su paravojne formacije i suprotne Ustavu Srbije,nebi dozvolio ni postojanje stranih ambasada u Pristini, Vucic je morao od 2011 A NIJE proglasiti vanredno stanje u Srbiji jer se deo teritorije Srbije nalazi pod Nato EU vojnom okupacijom .

    Vucic je morao od 2011 a nije vratio UN rezoluciju 1244 u UN i zajedno sa Rusijom i Kinom nije zahtevao u UN bezuslovno povlacenje Nato EU okupatora iz juzne Srbije Kosovo i Metohije,
    nije uveo Srbiju u ODKB vojno-ekonomski-tehnoloski savez i dosad nije uspostaio Ustavni i teritorijalni suverenitet Srbije nad Nato EU vojskom pokupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohije.

    Aleksandar Vucic je najgori predsednijk i izdajnik Srbije kakvog istorija Srbije nepamti.

Оставите Коментар