Дерби меч регионалне ватерполо лиге између Партизана и Приморца, који је требало да буде одигран у суботу, померен је за недељу за термин од 18 часова због немира који су се догодили пред сам почетак утакмице.

Наиме, неколико стотина навијача Партизана дошло је на ватерполо утакмицу у Будву како би пружили подршку свом клубу. Испровоцирани понашањем локалне полиције, “гробари“ су у сопственој одбрани кренули да се повлаче са трибине, а онда их је полиција на бруталан начин приморала да изађу испред хале како би меч био одигран, бар без присуства публике. Тек онда је настао прави хаос.

Црногорска полиција је бруталном применом силе кренула у хапшење навијача Партизана који су на све начине покушали да се спасу. Некима је то пошло за руком, али њих 41 није успело да склони. Међу њима је било чак 7 малолетника.

Каква је била реакција црногорске полиције и колико су били брутални према навијачима Партизана најбоље показује видео који кружи друштвеним мрежама и који је шокирао све у Србији, али и региону.

Оставите Коментар