Глумица Марија Каран изјавила је прошле недеље у једној телевизијској емисији да када је пре десет година одлазила из Србије наш народ није имао e-mail (електронска пошта). Ово је још један пример аутошовинизма наше квази елите из круга двојке која жели да понизи наш народ и нашу земљу. Prismotra.net у овом тексту открива детаље живота Марије Каран које она жели да сакрије.

Пропала глумица Марија Каран поред изјаве да Срби нису знали да користе e-mail пре десет година, такође је изјавила да је пре десет година отишла у Лондон. Оно што Марија Каран није рекла је то, зашто је отишла у Лондон, где је живела у Лондону и ко је плаћао њен живот у Лондону, који важи за један од најскупљих градова за живот у Европи. Марија Каран је од средине двехиљадитих година постала љубавница бившег председника Србије Бориса Тадића, пише Prismotra.net. Бившем председнику Борису Тадићу није представљало проблем да буде у швалерској вези са 24 година млађом Маријом Каран и то што је иза себе имао још два брака. Те 2010. године Борис Тадић је у Лондону купио стан Марији Каран како би она покушала своју инострану глумачку каријеру, а он се сакрио од очију јавности.

Према појединим информацијама Борис Тадић у Лондону има неколико станова на најелитнијим локацијама. Када би Борис Тадић долазио у Лондон проводили су време у стану који је купио Марији Каран, док су у Београду њих двоје имали изнајмљену кућу за виђање у насељу Вишњици, на обали Дунава. С обзиром да је каријера Марије Каран у Лондону веома брзо пропала, новац за живот у овом граду добијала је од Бориса Тадића. Да Марија Каран има стан у Лондону сведочи још једна чињеница. После развода од америчког продуцента са којим је живела у Америци, она се вратила да живи у Лондон у стан који јој је оставио Борис Тадић.

Prismotra.net

Оставите Коментар