У последње време у домаћој јавности се одомаћио термин „жирафа“ за оне који подржавају антисрпски,сада већ бивши, режим у Подгорици али живе и раде у Београду,односно чије су ноге фигуративно речено у Црној Гори а глава у Србији.
Једна таква „двострука личност“ се недавно разоткрила на друштвеним мрежама. Реч је о Михајлу Бати Радуловићу,некадашњем кондиционом тренеру Црвене Звезде. Наиме,Бата који је рођен у Бару,али је од детињства живео и радио у Београду, из непознатих разлога одлучио је да у последње време пружа подршку одлазећем режиму Мила Ђукановића,који је отворено агресиван према држави у којој Бата живи и зарађује.
Иначе,Бата се увек поносио чињеницом да се дружи са „опасним момцима“ односно са лицима из криминогене средине,па је вероватно то разлог што му импонује црногорски режим који је „до коске“ уплетен у криминал.
На крају,поставља се питање до када ће се такве „жирафе“ несметано поносити својим антисрпским опредељењем у главном граду Србије,при чему је нарочито срамотно да се овакав човек позивао на чињеницу да га поштују навијачи Црвене звезде,који су познати по својим патриотским ставовима и у последње време су слали веома јасне поруке црногорском мафијашком режиму и свима који га подржавају да ће бранити српство.

Извор : Националист

Leave a Reply