Ју Тјуб канал Наша борба доживео је својеврсан напад од стране глобалистичких медија тиме што му је укинута монетизација на Ју Тјуб каналу, само из разлога због објављивања истине о стању на терену у Украјини и Русији. Проблематична је ова емисија, која ће данас бити емитована или већ јесте- у зависности када читате чланак.

Да глобални медији имају своју агенду, то није тајна и да су неке веће медије покушали да цензуришу и јесу, такође није тајна али да мале и независне канале, који готово и да немају приход узимају под лупу и посматрају их, то је ипак нешто ново и што нисмо очекивали.

О чему је заправо реч? Након две емисије, у којој је гостовао Дејан Берић познати српски добровољац и Американка, која је иначе ратовала на страни Украјине када је и признала шта се све догађа Ју Тјуб канал Наша борба је дошао под лупу глобалистичких медија.

Оно што је уследило јесте укидање монетизације на Ју Тјубу непосредно пре постављања треће емисије, која разјашњва многе ствари.

Kао један од ретких независних портала и Ју Тјуб канала који су самофинансирајући и независни да ли од стране власти или НВО сектора, молимо све наше читаоце и пратиоце да запрате Ју Тјуб канал Наша борба како би разбили мрак и медијску цензуру, с обзиром на то да чим се не пише како агенда налаже, упада се под цензуру и невидиљивост на медијском простору.

Оставите Коментар