Да су чуда могућа и да живот не може да чека доказала је јутрос београђанка Марина Kулунџић (31). Она ће овај дан памтити цео живот јер је на свет донела здравог дечака, али не онако како је било планирано. Уместо у болници Марина се породила у аутомобилу на паркингу.

Готово филмска сцена одиграла се испред зграде на Лабудовом брду, а главни актер приче био је њен супруг Милан Kулунџић (40) који је херојски породио своју жену.

– Kао родитељи двоје деце били смо спремни за најрадоснији догађај, Марина је требало да се породи за који дан. Изгледа да се нашем сину зурило. Kад су јутрос болови изненада почели упутили смо се ка ауту у нади да ћемо што пре стићи у болницу, међутим наш дечак није хтео да чека. Марина је почела да се порађа у колима и тада више нисам могао да размисљам, урадио сам оно што сам морао. Породио сам своју жену – прича поносно Милан.

– Већ два пута сам присуствовао порођају, по сећању сам радио оно што сам видео како бабице раде, било ми је само битно да дете ухватим лепо. Срећом,све је протекло како треба – прича Милан.

Хитна помоћ стигла је таман на време да пресече пупчану врпцу, а мама и беба у добром стању превезени су у болницу.

Оставите Коментар