После осам месеци рада Град Београд завршио је реконструкцију улица Саве Машковића и Црнотравска као и нови кружни ток на Бањици. Јутрос је кренуо саобраћај.
Урађен је велики посао. Замењена је комплетна водоводна, канализациона, топловодна и електро инсталација, улице Саве Машковића и Црнотравска добије су по четири траке, а на месту некадашње раскрснице на Трошарини урађен је кружни ток.
У наредних седам дана биће завршен део тротоара у Црнотравској где смо чекали због измештања гасовода и измешта се трафо станица у Саве Машковића, а на јесен, у време садње, биће посађено 50 нових стабала. Сваки детаљ биће на свом месту до 1. септембра, али нама је било најважније да данас крене саобраћај.
Радници ЈКП Београд пут и инжењери Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу града Београда урадили су херојски посао! Хвала им на томе и биће награђени. Сада када је све завршено хвалиће се овим послом и сликаће се сви. Желим јавно да кажем да су најзаслужнији зато што је ова реконструкција овако урађена Душица Анђелковић, Радомир Вујадин, Иван Тејић, Михаило Мишић, Мирослав Алимпијевић и Душан Рафаиловић. Са њима сам последњих месеци био у дневном контакту и само ми знамо колико смо проблема решили да би данас, када је и обећано, кренуо саобраћај.
Београд побеђује!

Оставите Коментар