Хрватска списатељица и колумнисткиња објавила је нови текст под насловом „Кад кокошке пролупају“ и брутално испрозивала председницу „лијепе њихове“.

Колумну је Ведрана је објавила на свом сајту Rudan.info, а ми је преносмо у целости:

Не идем на плажу, али сурфам. И чудим се. Са екрана ми се смијеше жене 50+ и показују увеле груди.  Ја вриједим, ја сам још у игри, изгледам боље него икад, безгласно вичу сироте жене онима који их гледају. Посебно је упорна пјевачица која полугола изјављује, никад се толико мушкараца није око мене мотало као данас. ?!

Жена има седамдесет година. Зашто се око ње мотају толики мушкарци? Што они од ње траже? Сви је желе одвући у кревет. Што ће с њом у кревету? Промијенит ће јој пелену? Дечки су луди и за оном другом пјевачицом која је „храбро“ ових дана зграбила у шаке своје шездесетогодишње сисе, па их нуди. Коме?

Наша позната теве водитељица једном је изјавила, како се само памте изјаве теве водитељица, никад ме нитко неће видјети у бикинију. Ових је дана у педесет и некој порекла оно што је рекла у тридесет и некој. Истопила је педесет килограма, тко зна по који пут, ускочила у бикини, груди убацила у кошарице, снимила их из птичје перспективе, фотку провукла кроз филтере и смијеши ли се смијеши. Постала је брејкинг њуз.

Што жене на прагу старости са квоцијентом интелигенције око сто тјера да се свуку? Заиста мисле да су објешене сисе, целулитична бедра и киселином испуњени образи оно најбоље што могу свијету понудити?

У тренд се, наравно, убацила и наша предсједница. Колинда је покровитељица скупа бајкера. Дечки  организирају и Хот Еротиц Схоw. Хоће ли се и наша педесет и нешто годишња предсједница свући и гола и врућа и еротична напаљеним бајкерима показати сисе? Додуше, ова 50+ дама ништа им друго и не би могла показати.

Зашто мрзим жене које више нису у цвијету младости? Имају право, нека се свлаче, нека уживају у животу. Љубоморна сам јер се око мене нитко не мота иако сам тек у седамдесетој? Ружна сам и отписана сам, зато сам пуна злобе?

Нисам злобна, жалосна сам. Мушкарцима мојих година који имају више длака у носу и ушима него на глави, носачима бојлера, не пада на памет извући из гаћа надркани курац и понудит га камери. Добро они знају да им је миш мали најпожељнији кад сирочић дрхтури у скупим хлачама.

Цуре, цуре. На прагу шездесете сисе су вам најјачи адут? Не кужим. Све сте жене, а глупе к’о курац.

Оставите Коментар