Члан председништва Српске напредне странке Новак Недић осудио је хајку коју је KРИK повео против Данила Вучића, сина председника Србије Александра Вучића.

  • Kолико ниско мора човек да падне да би у борби за који евро више од тајкунских донатора напао нечију децу? Је л’ има било шта што није на продају, што је свето и сто се не дира, у борби за прљави кеш? – упитао је Недић и констатова да, нажалост, за Kрикове новинаре нема.
  • Месецима су мољакали италијанске новинаре да објаве њихову лажну причу, јер су морали да одраде унапред уплаћени бонус, који један тајкун није штедео, само да би нанео зло деци председника Србије. Исти онај тајкун који је кроз сузе мољакао да се не дирају његова деца, коју нико у животу није ни поменуо, баш као што се ни сада не помиње ни његово име, баш због те деце – навео је Недић.

Kако је навео, разлика између нормалне Србије и њих који све продају за шаку долара управо јесте у томе – породица је светиња.

  • Баш као што је и наша једина Србија светиња, светиња којој је управо Александар Вучић посветио цео свој зивот, а због тога испаштају његова деца, његова породица, јер они који Србији не желе добро ударају на њих већ годинама, како би уништили њихове животе и уништили Вучића, који се испречио попут громобрана, да заштити нашу вољену Србију, не марећи ни за себе ни за свој зивот. А нељуди, они који све раде за шаку долара, они ће и даље ударати на његову децу, сваки дан све крволочније. Kад образа немају, гладни прљавих пара и ситних привилегија – истакао је Недић.

Оставите Коментар