Љубитељ палог режима Мила Ђукановића, Ненад Чанак задојен „новокомитском“ енергијом, осврнуо се на друштвено-политичку ситуацију у Републици Српској.

Он је прогнозирао да ће „српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик побећи у Москву, јер је то сигурна кућа за корумпиране политичаре”.

Чанак је рекао да Додик има вилу у Београду, али је додао да он на крају ипак неће побећи у Београд, већ у Москву. Он је оценио да је Република Српска, коју Чанак назива “североисточна Босна и Херцеговина”, заправо “ентитет олигархијских лопова”.

Ова политичка марионета и дежурни критичар власти у Србији, али и у Црној Гори казао је да је „ратни злочинац Ратко Младић нафтна мрља на образу Србије”.

“Када их питате је ли Ратко Младић ратни злочинац – мук! Када питате треба ли нормализовати односе са Косовом – мук! Када питате је ли Црна Гора део великосрпске идеје – мук! Па добро, у чему се ви онда тачно разликујете од Вучића?”, упитао је Чанак.

“Где год је Ратко Младић прошао, тамо нема Срба, нема Хрвата, нема Бошњака, нема живота”, навео је „црногорски патриота“ Чанак.

Додао је да је владајући модел у друштву такав да се намеће „особа не може бити Србин ако није православац“.

“Немам ја ништа против бога, али имам против његове земаљске администрације. Мој узор је Мустафа Кемал Ататурк. Водим се његовим речима: ‘Када бих могао, све бих вере везао ланцима и бацио у најдубље море’”, казао је Чанак.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар