Хуманитарна организација „Сви за Космет“ завршила је прикупљање прилога за Васкршњу акцију.

  • Завршено је прикупљање прилога за нашу Васкршњу акцију 2020. Са задовољством можемо да вас известимо да су премашена очекивања и да је сакупљено преко 2.500.000 динара (21.381е).

Ова акција, која је трајала укупно 34 дана, је ујединила преко 700 донатора широм света. Од Аустралије, преко Европе (са акцентом на нашу браћу и сестре у Немачкој), па све до Америке.

View this post on Instagram

Завршено је прикупљање прилога за нашу Васкршњу акцију 2020. . Са задовољством можемо да вас известимо да су премашена очекивања и да је сакупљено преко 2.500.000 динара(21.381е). . Ова акција, која је трајала укупно 34 дана, је ујединила преко 700 донатора широм света. Од Аустралије, преко Европе(са акцентом на нашу браћу и сестре у Немачкој), па све до Америке. . Уз овај сакупљени износ, као што смо већ писали, у сарадњи са компанијом Моцарт помогнут је Клинички центар у Косовској Митровици износом од 10.000е. . Као што је најављено, помоћи ћемо 11 унапред одређених породица, народну кухињу, две светиње, два ветерана, једно болесно дете и учествовањем у куповини респиратора дали смо свој допринос у борби против короне. . Поносни смо на наш народ који је упркос светској кризи још једном показао да је за своје сународнике ту када је најпотребније. . Пуни радости можемо слободно рећи да је оправдан слоган овогодишње Васкршње акције: КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ, СВИ ЗА КОСМЕТ! . #свизакосмет #васкршњаакција

A post shared by НАС Сви за Космет (@svizakosmet) on

Уз овај сакупљени износ, као што смо већ писали, у сарадњи са компанијом Моцарт помогнут је Клинички центар у Косовској Митровици износом од 10.000 е.

Као што је најављено, помоћи ћемо 11 унапред одређених породица, народну кухињу, две светиње, два ветерана, једно болесно дете и учествовањем у куповини респиратора дали смо свој допринос у борби против короне.

Поносни смо на наш народ који је упркос светској кризи још једном показао да је за своје сународнике ту када је најпотребније.

Пуни радости можемо слободно рећи да је оправдан слоган овогодишње Васкршње акције: КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ, СВИ ЗА КОСМЕТ! – наводе из организације.

Leave a Reply