Истрага је отишла ове недеље у Азотару Нови Сад. Азотара Нови Сад која је запошљавала 500 радника уништена је од стране клана Бојана Пајтића који данас контролише целокупни извоз вештачког ђубрива из Србије у Русију и Казакхстан. На челу ових операција налази се кум и друг из војске Бојана Пајтића. Ко је тај човек?

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 1
Фото: istraga.rs

На челу свих операција Бојана Пајтића налази се његов друг из војске Небојша Петрић. Због својих заслуга овај човек касније постаје и кум Бојана Пајтића. Клан Бојана Пајтића данас има монопол на извоз вештачког ђубрива из Србије у Русију и Казакхстан. Овај клан такође поседује и већи број хотела у Србији.

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 2
Фото: istraga.rs

Поред хотела људи Бојана Пајтића поседују и велики број грађевинских фирми како у земљи тако и у иностранству. Према изворима, до којих је Истрага дошла, свој капитал су почели да пласирају и у Аустрији. Они су изградили велики број стамбених објеката у Бечу и околини. Такође у њиховом власништву је и неколико бивших државних предузећа које су такође уништили па потом приватизовали. Једна од њих је фабрика стакла у Панчеву коју је Небојша Петрић купио за 3.500.000 евра.

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 3
Фото: istraga.rs

Азотара Нови Сад данас је у власништву Небојше Петрића. Оно што изазива чуђење је да је управо Небојша Петрић уништио Азотару, да би је потом и он приватизовао. Данас у Азотари нема више 500 радника. Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво. Клан Бојана Пајтића поред Азотаре дошао је у посед и њеног вредног земљишта које се налази поред Луке Нови Сад.

Како данас изгледа Азотара Нови сад?

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 4
Фото: istraga.rs
КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 5
Фото: istraga.rs
КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА АЗОТАРА НОВИ САД И КО ЈЕ ЗА ТО КРИВ? Србија нема своје предузеће које производи вештачко ђубриво! 6
Фото: istraga.rs

loading...

Оставите одговор