Са сигурношћу се може рећи да је Борис Тадић најгори председник у историји модерне Србије. У његово доба Црна Гора се одвојила од Србије, Косово је без икаквих препрека прогласило независност, сепаратизам у Војводини је цветао, а држава је била на ивици банкрота. Међутим, мало је познато да је Тадић, осим растурања државе, био експерт и на пољу растурања туђих бракова, пише портал Присмотра.

Годинама су се изван ушију јавности препричавале приче о Тадићевим швалерским навикама и о његовој недоследности у брачним везама. Портал Присмотра открива детаље Тадићеве афере са супругом једне познате јавне личности. Редакцији Присмотре се јавио познаник, тачније колега човека о коме је реч. У питању је особа која се бави новинарским, тачније водитељским послом на веома гледаној телевизији. Овај водитељ је годинама присутан у јавном животу, идентитет водитеља познат је редакцији Присмотре, али га неће истицати како се он не би нашао на удару медија који су под утицајем политичких струја блиских Тадићу. Како тврди саговорник Присмотре, „Афера је трајала у време када се Борис Тадић питао за апсолутно све у држави. Тадић и дотична госпођа састајали су се веома често и интензивно. Нисам сигуран шта је мом колеги теже пало – да ли чињеница да га супруга вара, или што председник државе има сексуалне односе са његовом женом“.

Водитељ је ову аферу открио на веома чудан начин. „Било му је јасно да га његова супруга вара по томе што је веома дуго није било код куће, одлазила је у необичне сате и враћала се веома касно. Неколико пута ми је рекао како има чудан осећај да га она вара са неком познатом особом“.

„Једном приликом је одлучио да открије са ким га вара и почео да је прати. Како ми је испричао, пратио ју је до једне зграде у елитном делу Београда (тачна локација позната редакцији Присмотре). У питању је стамбена зграда, али је тада било очигледно да у њој нема ниједног усељеног станара. Другим речима, била је потпуно празна. Онда се десило нешто неочекивано – када је покушао да уђе у зграду, на вратима су га дочекали припадници Безбедносно информативне агенције“.

Откуд агенти БИА на таквом месту?!

„Рекли су му да му је забрањен приступ зато што се у згради налази важна особа из државног врха. На водитељево инсистирање да му открију ко је у питању, припадницима БИА је излетело да је у згради председник Србије, Борис Тадић“. Водитељу је било јасно да његова супруга води сексуалну аферу са, ни мање ни више, шефом државе. „У питању је грозно сазнање – председник свих грађана, неко кога је народ изабрао да га води, користи своје слободно време да се швалерише, а припадници БИА, уместо да бране српски народ, чувају некога ко врши блудну радњу“.

Саговорник Присмотре наводи да се водитељ, после овог сплета околности, врло брзо развео, разочаран у своју супругу, али и председника. Никада о овоме није причао у јавности због страха од одмазде. „Тај страх је још увек присутан код њега – медији попут Н1 и Данас као да су заробљени у првој деценији 21. века, односно чине све да одбране анти-патриотску политичку линију, којој Тадић припада. Колега је свестан да га ништа не би спасило од јавног линча ако би у овом тренутку открио све детаље ове приче“.

Борис Тадић је, иначе, променио два брака – са Веселинком Заставниковић био је у браку 15 година, а веома дуго се причало да је она преживела свакакве врсте малтретирања и злостављања. Она се 2003. замонашила у Пећкој Патријаршији, а многи тврде да се за такав потез одлучила управо зато што није могла да побегне од кошмара који јој је Тадић приредио. Наводно, кроз сличну тортуру је прошла и Татјана Тадић, његова друга супруга, која је у уском кругу људи често говорила о његовим авантурама са другим женама, чак и мушкарцима. Она је више пута покушала да се разведе, али безуспешно, пише портал Присмотра.

Прича о растурању бракова додаје још једну мрљу на већ укаљан углед Бориса Тадића. Грађани Србије још увек се опорављају од његове владавине, а последице неодговорне политике коју је он водио осећаће се годинама. Међутим, његова тенденција да улази у сексуалне афере је неопростива, пре свега зато што је био на највишој позицији у држави. Узимајући у обзир колико је био недоследан када је обављање дужности било у питању, донекле је и очекивано да исто толико буде недоследан и у приватном животу.

2 KОМЕНТАРА

Leave a Reply